Scheidsrechter

ouder begeleiderd

Accommodatie

Onbekend

LOENEN - Zaterdagochtend in oktober, dat staat garant voor regen en een zacht veld. Desondanks stonden de mannen om 9.00uur al weer klaar voor de aftrap. Niks is lekkerder dan voetballen in de regen, modder aan de benen, glijden en de geur van nat gras, geen plek voor zo'n raar nepveld en rubber. Daarbij smaakte die overwinning van vorige week naar meer. Andermaal gingen ze er 'op en er over', waardoor ze CSW al gauw op achterstand konden zetten. Het liep weer gesmeerd, er werd samengespeeld, gewerkt voor elkaar en vooral plezier gemaakt! In de rust wees het scorebord al 5-0 voor de Vecht aan.

Even een glas zoete limonade er in en door voor de tweede helft. De suikers deden zichtbaar hun werk, want ook in deze helft waren ze niet te stoppen. De teller stond al gauw op 10-0, voor het eerst dubbele cijfers. Ondergetekende zou 4 goals meer een perfecte score vinden. Die kwamen er dan ook, maar CSW was nog een eretreffer gegund, eindstand 13-1.

Wederom dus een mooie overwinning, in de regen, met modder aan de benen, op het natte gras, heerlijk. Uiteraard werd er na het laatste fluitsignaal nog een penalty genomen, een ideale afsluiter waar elk spelertje naar uitkijkt. Het liefst met een zo lang mogelijke aanloop en natuurlijk je keeper of teamgenoot aanmoedigen als die aan de beurt is. Ook hier vlogen de ballen weer tegen het net, voelt toch als een 2e overwinning.

Ondanks de natte voeten langs de lijn was het weer genieten van het plezier. Na afloop namen de mannen nog een lekker glas warme chocomel en een snoepje, de zaterdagochtend is voor hun weer compleet.

Volgende week weer tegen OSM, ditmaal JO7-2. We gaan voor drie op een rij, fijn weekend!