Lid worden?

Wil je lid worden bij SV de Vecht, vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

Als je het lidmaatschap zou willen opzeggen en/of eventueel overschrijven naar een andere club dan kan dit alleen schriftelijk. Er moet dan een mutatiekaart worden ingevuld. Hieronder vind u de mutatiekaart. Opzegging dient plaats te vinden voor 1 juli, anders zal de volledige contributie van het nieuwe seizoen in rekeing gebracht worden.
Sv de Vecht kan de aanvraag alleen honoreren als er aan de financiele verplichtingen van de vereniging is voldaan.

* Mutatiekaart 2022

Er zijn diverse soorten lidmaatschappen bij Sv de Vecht:
- Pupillen.                  €215,- / jaar
- Junioren.                 €227,- / jaar
- Senioren.                 €266,- / jaar
- 35+ lid.                    €167,- / jaar
- Niet spelend lid.     €100,- / jaar
- Donateur.                €50,-   / jaar ( voor overige sponsormogelijkheden kijk ook eens op onze sponsorpagina)

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen in jouw lidmaatschap en/of persoonsgegevens kun je aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svdevecht.nl.

Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens. Eventuele schade of problemen als het gevolg van verkeerde gegevens worden niet door de vereniging vergoed.

Voormalig of huidige vereniging

Je gegevens

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Sv de Vecht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!