Corona Protocol

Hierbij  een corona update met extra maatregelen die zijn aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken.

Vanaf zaterdag 13 november moet alle horeca om 20.00 uur sluiten, dus ook de kantine
Voor de kantine geldt al een coronatoegangsbewijs (CTB), een vaste zitplaats wordt weer verplicht.

De 1.5 meter afstand regel wordt opnieuw ingevoerd, niet tijdens het sporten maar wel buiten het veld en op het sportpark

Sportwedstrijden mogen doorgaan, maar dan zonder publiek langs het veld.
Dit geldt voor professionele wedstrijden en ook voor amateursport.

Consequenties voor SV de Vecht
De maatregelen voor het voetbal bij SV de Vecht betekenen:

- Sporten buiten blijft gelukkig mogelijk.
- Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, wel buiten het veld en op het sportpark. Geef elkaar dus de ruimte.
- Voor buitensporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
- De kantine is tijdens de trainingsavonden gesloten. Wel zijn de kleedkamers beschikbaar.
- Op zaterdag is de kantine (inclusief terras) open en toegankelijk na een geldige CTB controle.
- In de kantine en op het terras geld een verplichte zitplaats voor iedere bezoeker.
- Na de CTB controle ontvang je een polsbandje. Zonder dit bandje kan je niet in de kantine of op het terras zitten.
- Bij verplaatsing geld een mondkapjes plicht. Dus graag zorgdragen dat iedereen deze bij zich heeft.
- De kleedkamers kunnen, na de CTB controle door leiders/trainers gebruikt worden.
- Op zaterdag mogen we geen publiek langs het veld en op het sportpark ontvangen.
- Graag vragen wij van iedereen jullie medewerking en eventueel dat stapje extra door te helpen. Zo kunnen we met elkaar het langst
  genieten van onze mooie sport en de ontspanning eromheen.
- Blijf gezond en bij klachten laat je testen en blijf thuis.

Voor overige vragen over Corona kijk op www.rijksoverheid.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!