Vacature alert!

11 april 12:00  Wie o wie?meer »

Help ons de Wall of Fame te vullen

25 maart 10:30  Voor onze Wall of Fame in de kantine zijn wij opzoek naar beelden en foto’s van Sperwer, Sparta Loenen en van SV de Vecht! meer »

Word lid en volg ons op de socials

1 maart 9:45  SV de Vecht is naast Facebook, vanaf heden ook te volgen via Instagram. Wil je op de hoogte blijven van het wedstrijdprogramma, wedstrijdverslagen, foto’s, filmpjes en het laatste nieuws word dan lid van onze socials.meer »

Kom je voetballen?

1 januari 8:45  Wil je komen voetballen, kom gerust een keer een proeftraining meedoen. Voor vragen of aanmelden kun je mailen naar [email protected]. Hopelijk tot snel!meer »

Goed nieuws vanuit de Rabo Clubsupport

16 oktober 10:00  Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om ambities te realiseren.meer »