Belofte maakt schuld, maar als je in totaal 52 loten verkoopt voor de grote clubactie dan komt de voorzitter van de sponsor commissie deze schuld graag inlossen. Wie was deze topverkoper dan: Rayan Ramdan! Uit handen van Gerhard kreeg Rayan zijn welverdiende prijs.

Dan was er natuurlijk ook nog de prijs voor het team met de meest  verkochte loten, het pizza diner bij restaurant Paolo’s. Deze prijs is gewonnen door JO11-1. Dit team verkocht met elkaar 162 loten en gaat binnenkort met z’n allen genieten van de overheerlijke pizza’s bij Paolo’s.

Afbeeldingsresultaat voor paolo's loenen

De Grote Club Actie leverde sv De Vecht dit jaar 1295 Euro op. Een fantastisch resultaat, dankzij de inzet van vele spelers en hun supporters. Namens de sponsor commissie van onze mooie club heel veel dank aan jullie allemaal!