Op 1 juni bestaat s.v. De Vecht 25 jaar. Om dat te vieren wordt er op 2 juni een feestdag georganiseerd. Op deze feestdag is er voor iedereen wat te doen, voor leden, niet leden en natuurlijk ook voor de oud leden van s.v. De Vecht. De dag begint met een voetbalclinic voor de spelers van O-9/O-10/O-11/O-12 en O-13.  Daarna gaan we door met 2 toernooien, het jaarlijkse vriendentoernooi en het (nieuwe) familietoernooi. Meer info over beide toernooien vindt je hier. Vanaf 16:00 uur begint de reunie, gevolgd door de BBQ en kinderdisco. De ingeschreven deelnemers aan de toernooien mogen automatisch mee doen aan de BBQ, Wil je als niet deelnemer ook met de BBQ meedoen, dan kan je vooraf via hetzelfde mailadres (toernooisvdevecht@gmail.com) een kaart reserveren. Ook zal er op de dag zelf een beperkt aantal BBQ kaarten verkocht worden.  Na de BBQ zal er in de kantine verder gefeest kunnen worden met (live) muziek en natuurlijk een drankje.

Tot 2 juni !