Beste trainers/leiders van de teams en leden van SV De Vecht,

Zoals we eerder hebben aangekondigd kunnen jullie voor je teams, tegen een gereduceerd tarief, kaartjes bestellen voor de wedstrijd:

FC Utrecht – AZ op zaterdag 20-10-2018 om 20.45 uur.

Jeugdkaartjes tot 16 jaar € 7,50. 16 jaar en ouder  € 12,50.

En het leukst van alles, het team dat de meeste kaartjes (ver)koopt wordt met de bus opgehaald en terug gebracht!

Aansluitend treffen jullie hieronder de vervolg procedure over deze actie:

Hoe bestel ik ?

Verzamel met het bestelformulier hoeveel kaartjes je voor welk team nodig hebt. Geef even goed aan hoeveel jeugd en hoeveel ouderkaartjes je nodig hebt en zet je telefoonnummer erop waar je altijd bereikbaar bent .

Stuur de deze lijst uiterlijk maandag 15 oktober as per mail naar rlvoskamp@gmail.com

Het bestelformulier vind je hier.

Wanneer moet ik de kaartjes betalen?

Bij het ophalen in het clubhuis betaal je de kaartjes. Zorg er svp voor dat je het totaalbedrag gepast meeneemt.

Hoe ontvang ik mijn kaartjes?

Op donderdagavond 18 oktober as tussen 19:00 uur en 20:00 uur heeft Remy Voskamp de kaartjes bij zich en zorgt er voor dat de trainers/leiders deze kaartjes in hun bezit krijgen. Verzoek aan de trainers/leiders om deze aan de spelers te verstrekken (het bestelformulier zit er ook bij ter controle afgifte.)

Welk team gaat met de Bus?

Woensdagavond 17 oktober of donderdagavond
18 oktober as zal op de site van SV De Vecht worden bekendgemaakt welk team de meeste kaartjes heeft verkocht en met de bus naar de wedstrijd FC Utrecht – AZ wordt vervoerd.

Als ik nog vragen heb, wat dan?

Als je nog vragen hebt, bel dan even met Remy Voskamp       op 06-21175006 of stuur een mail naar rlvoskamp@gmail.com

Heel veel succes nog even met de verkoop en voor straks veel plezier tijdens de wedstrijd !!!