KNVB WEDSTRIJDEN APP EN VOETBAL.NL APP een “must have” voor iedere speler/ouder, coaches en teammanagers.

DOWNLOADEN EN INLOGGEN

Beide app’s zijn te downloaden vanuit de appstore. Inloggen kan alleen met het emailadres welke bij sv de Vecht bekend is. Voor beide app’s geldt hetzelfde wachtwoord.

DE ORANJE KNVB WEDSTRIJDEN APP:

Hierin staan de persoonsgegevens van de speler. Foto kun je toevoegen/veranderen. In deze app komen alle te spelen wedstrijden tevoorschijn. Met ook de wedstrijdlocatie….makkelijk voor de UIT wedstrijden. Voor coaches/teammanagers JO13 en hoger: In deze app staat ook het wedstrijdformulier met alle spelers erop. Hierin kun je spelers toevoegen of verwijderen, zodat alle spelers correct vermeld staan voor de desbetreffende wedstrijd. Ook moet je hierin een speler als Captain aan toetsen. Daarna is het formulier klaar om verzonden te worden. Na verzending is dit formulier dan weer zichtbaar voor de scheidsrechter, die vervolgens de spelers kan controleren en de eindstand kan invoeren. Voor coaches/teammanagers JO8, JO9, JO10 en JO11: In deze app vinden jullie alleen de te spelen wedstrijden. Er zijn geen foto’s en namen te vinden. Spelers hoeven dus ook niet geselecteerd te worden, zoals bij de JO13 en hogere teams. Wel dient er altijd, bij je thuiswedstrijd, een eindstand doorgegeven te worden. Dit doe je bij de wedstrijd tafel. Daar ligt een “gastheer/vrouw” telefoon, die aangemeld is als scheidsrechter van je wedstrijd. Daar kun je de eindstand op laten invoeren. Voor de JO11 wedstrijden wordt er wel een scheidsrechter aangesteld. Hij kan in zijn eigen telefoon de eindstand invullen. Het vermelden van de eindstand is belangrijk, ondanks het feit dat de KNVB van deze teams geen competitiestanden bijhoudt. Op basis van deze uitslagen kan de KNVB teams (her)indelen en zo meer gelijkwaardige wedstrijden realiseren. Scheidsrechters: Van de JO11 en hoger, worden er scheidsrechters aangesteld. Ben je aangesteld, dan krijg je in deze app ook de te fluiten wedstrijden door. Voor JO13 en hogere wedstrijden, dien je de spelers te controleren en uiteindelijk de eindstand in te voeren.

DE GROENE VOETBAL.NL APP:

In deze app, kun je de stand bekijken van je eigen competitie- en bekerwedstrijden, door eerst je sv de Vecht team te selecteren.