Nieuwsgierig geworden? Dan zullen we uitleggen wat er kan gaan gebeuren.

In de week van 1 oktober t/m 7 oktober is de Gemeenteweek Stichtse Vecht i.s.m. FC Utrecht.In die week worden er allerlei activiteiten gehouden door de Gemeente Stichtse Vecht i.s.m. FC Utrecht.
Op basis daarvan wil FC Utrecht graag in die week i.s.m. SV De Vecht de activiteit FC Utrecht On Tour organiseren.

De clinic willen we graag geven op woensdagmiddag 3 oktober 2018 van 15.00 tot 17.00 uur. Deze clinic wordt gegeven door trainers van FC Utrecht, en als het schema het toelaat komt er ook een selectie speler mee.
Deze clinic is bedoeld voor E-/D-pupillen (zowel jongens als meisjes zijn welkom), maar F-pupillen mogen eventueel ook meedoen!
Het maximum aantal deelnemers is 120.
Per 10 deelnemers willen wij graag werken met één trainer. Zelf neemt FC Utrecht 5 trainers mee. Dus mocht het aantal deelnemers 80 worden, dan hebben we ook 3 trainers van SV De Vecht nodig. Mocht het aantal deelnemers 120 worden (het maximum aantal), dan hebben we 7 trainers van SV De Vecht nodig.

Hier ligt dus de kans om mee te doen met een uniek evenement, wil je helpen dit evenement mogelijk te maken, geef je op bij Remy Voskamp, rlvoskamp@gmail.com. 

Als we genoeg hulp hebben kunnen we dit evenement door laten gaan en kan de inschrijving geopend worden. Dus geef je snel op als begeleider!!