Vanaf morgen (15 september) begint de Grote Clubactie weer. Natuurlijk doet SV de Vecht ook weer mee. Waarom doet SV de Vecht mee? Omdat van elk verkocht lot a €3,= er €2,40 naar de club gaat. Voor SV de Vecht zijn dit inkomsten die we goed kunnen gebruiken.

Hoe gaan we ervoor zorgen dat we met z’n allen zoveel mogelijk loten verkopen? Zaterdag 15 september liggen er voor de pupillenteams loten boekjes klaar bij de gastheer/vrouw. De leiders halen deze op en delen deze uit aan de spelers. De spelers kunnen dan de loten gaan verkopen, dit gaat via een eenmalige machtiging zodat de spelers niet met contact geld over straat hoeven. Zie hier het filmpje  wat gemaakt is door de Grote Clubactie.

Bij de Grote Clubactie zelf zijn er voor de loten verkopers leuke prijzen te winnen, maar ook SV de Vecht zal de degene die heel goed hun best hebben gedaan belonen.

Succes met de verkoop!