Fc Utrecht komt naar sv de Vecht voor een voetbalclinic voor alle spelers van JO8 tot en met JO13

Op woensdagmiddag 3 oktober 2018 komt FC Utrecht on Tour naar sv De Vecht in het kader van de Gemeenteweek Stichtse Vecht!

De FC Utrecht on Tour is een clinic die wordt verzorgd door gediplomeerde trainers van FC Utrecht voor alle JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13 teams bij een zogenoemde RAC-club waar FC Utrecht een samenwerkingsverband mee heeft.

FC Utrecht on Tour Clinic

De FC Utrecht on Tour clinic zal plaatsvinden op 3 oktober 2018 van 15.00 tot 17.00 uur bij sv De Vecht op het hoofdveld. Tijdens deze clinic zullen de FC Utrecht trainers in samenwerking met onze eigen trainers in totaal zes onderdelen verzorgen waarop alle deelnemende spelers doordraaien. Denk hierbij onder andere aan een techniekvorm, passvorm en natuurlijk partijspel onder deskundige begeleiding. Een super gave ervaring voor de spelers!

Na afloop van de clinic krijgt elke deelnemer een FC Utrecht certificaat van deelname.

Aan deze voetbalclinic zijn geen kosten verbonden

Voor wat betreft de clinic dienen alle spelers in de categorie JO8 tot en met JO13 zich in te schrijven via de site van FC Utrecht, te weten www.fcutrecht.nl/clinicsvdevecht

Het is belangrijk dat je jezelf snel opgeeft want er is slechts ruimte voor een beperkt aantal jeugdspelers en vol is ook echt vol.