Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan

Aangezien het seizoen halverwege is en er door de sneeuw minder gevoetbald is er tijd om onze volgers een inkijk te geven in het bestuur van sv de vecht. Floyd mag de spreekwoordelijke aftrap nemen.

Mijn naam is Floyd Schoenmakers, ik ben 18 jaar en woonachtig in Loenen aan de Vecht. Ik studeer momenteel geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht en vervul hiernaast de rol van secretaris bij sv de Vecht. Toen ik vijf jaar werd mocht ik van mijn ouders eindelijk gaan voetballen. De keuze voor sv de Vecht was al snel gemaakt, mijn broers speelden er tevens ook. Vanaf mijn elfde heb ik zes seizoenen achtereen vrijwillig training gegeven aan de pupillen. Toen ik de stap maakte van de middelbare school naar de Universiteit leek het mij leuk om een bestuurlijke of organisatorische rol binnen de club te gaan spelen. Als secretaris ben ik naast de voorzitter de voornaamste contactpersoon voor de informatie omtrent de club. Hiernaast bereid ik vergaderingen voor en notuleer en documenteer ik deze vergaderingen. Mijn voorliefde voor het schrijven van verslagen, wat ik voorheen ook voor het eerste elftal heb gedaan, ondersteunt mij hierbij. Ook begeleid ik de vele gastheren en vrouwen en sta ik hun bij op zaterdagen. Het doel dat ik voor ogen heb als bestuurslid bij deze vereniging, is om van sv de Vecht weer een spil in de Loenense samenleving te maken. Dit door het organiseren van activiteiten voor jong en oud, en het levendig houden van het clubhuis. Als kind van de club was ik altijd op het sportpark, en dit wil ik toekomstige generaties ook meegeven.