Afbeeldingsresultaat voor grote clubactie                                                                                                                        Afbeeldingsresultaat voor paolo loenen

Heel veel jeugdspelers en speelsters t/m JO11 hebben in de afgelopen weken hun best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Complimenten aan iedereen die zich hier voor ingezet heeft!

Hopelijk kunnen we hierdoor als club volop profiteren van een mooie opbrengst!

Aangezien de einddatum van de verkoop nadert, is het verzoek aan de begeleiders van de teams om de verkopers te vragen of te herinneren dat de boekjes met de verkochte loten met daarop de naam van de verkoper uiterlijk zaterdag 17 november ingeleverd worden op één van onderstaande adressen:

• In de kantine van sv De Vecht
  • Oud Over 5 in Loenen aan de Vecht

De loten worden na 17-11 ingevoerd, zodat we waarschijnlijk eind november weten wat de opbrengst is en welk team de meeste loten heeft gewonnen!

Onze sponsor Paolo’s wil het winnende team dat in de afgelopen weken de meeste Club Actie loten verkocht belonen met een gratis pizza diner.  Je hebt dus nog een week om die gezellige en smakelijke hoofdprijs met je team te winnen!!

80% van de opbrengst van de loten verkoop komt direct te goede aan onze club. Nogmaals dank dus aan iedereen die al heeft geholpen om dit jaar een mooie opbrengst te realiseren. En natuurlijk ook aan alle spelers die de komende dagen nog een (extra) inspanning willen doen om loten te verkopen.

Paolo’s dank jullie wel voor jullie leuke prijs waarmee we de Grote Club Actie 2018 een extra groot succes kunnen maken!

sponsorcommissie van sv De Vecht