Wil jij sv De Vecht helpen door eenmaal per jaar een ochtend mee te helpen met oud papier ophalen?

Voor het maandelijks oud papier inzamelen op de zaterdagochtend loopt er één vrijwilliger mee t.b.v. sv De Vecht. In ruil daarvoor krijgt De Vecht een deel van de opbrengst. Jaarlijks is dat ruim € 3.000,- voor De Vecht, geld wat hard nodig is voor materiaal, ballen, onderhoud etc. etc.

Na heel veel jaren zijn er een paar vrijwilligers gestopt en met de overgeblevene kunnen we het schema niet meer helemaal invullen. Opvallend is dat de gemiddelde leeftijd van de huidige vrijwilligers 51.3 is, dat van slechts 3 vrijwilligers een kind bij de jeugd speelt, er vrijwilligers zijn die helemaal geen kinderen hebben spelen en zelf ook niet spelen.

Kortom het is tijd voor nieuwe aanwas, oud of jong dat maakt niet uit.

Voor 13 april a.s. zoeken we nog een vrijwilliger, voor later in het jaar kan ook.

Meldt je aan bij p.otten@planet.nl en stem in onderling overleg af wanneer je kan meehelpen.

Eénmaal per jaar een zaterdag ochtend t.b.v. De Vecht, doen!