Het bestuur van sv de Vecht heeft met haar hoofdtrainer Frank Spermon (48) overeenstemming bereikt over een verlenging met één seizoen van zijn huidige verbintenis.

Het bestuur acht Frank ondanks de huidige resultaten, nog onverminderd de juiste trainer om de huidige spelersgroep kwalitatief verder te ontwikkelen en omhoog te brengen. Door de huidige contractverlenging spreekt het bestuur van de Vecht ook voor het seizoen 2018/2019 het vertrouwen uit in haar huidige hoofdtrainer. Als eindverantwoordelijke voor de zaterdagselectie zegt Spermon blij te zijn met zijn contractverlenging.

Spermon: “een huidige 13e plaats geeft niet direct het gevoel van euforie, maar we zijn ons bewust waar we heen willen en wat daarvoor nodig is. Doelstelling blijft om uiteindelijk te handhaving dit seizoen, rechtstreeks of via de nacompetitie eventueel.” Frank Spermon bouwt naar zijn zeggen verder met deze doelstelling. “Onze huidige selectie is goed op de weg terug. Krachtig en conditioneel, maar de groep moet mentaal sterker en brutaler worden. Daarvoor is tijd nodig. Ook onze tweede selectiegroep bezit de nodige (jonge) potentie en kan een sterke impuls geven. “Ik werk nu zes maanden bij sv de Vecht en doe dat met veel plezier en inzet . Dat kan alleen met geweldige mensen om mij heen, spelers, vrijwilligers, staf, dagelijks bestuur. Ik ben blij dat we het vertrouwen op deze wijze in elkaar hebben uitgesproken en verheug mij op een langer verblijf in Loenen”.

Het contract van Frank Spermon voor het nieuwe seizoen is inmiddels formeel ondertekend in de bestuurskamer van sv de Vecht onder toeziend oog van Marcel Griffioen namens de TC en voorzitter Ans de Kuijer.